Privatlivspolitik

Fra 25. maj 2018 træder nye regler for beskyttelse af persondata i kraft som følge af ny EU-lovgivning. Derfor opdaterer vi på Ribe Kunstmuseum vores vilkår og betingelser for brug af vores website. Du kan her i vores opdaterede privatlivspolitik læse om, hvilken kontrol du har over dine data og hvordan de er brugt.

Ændringerne for de nye betingelser vil ske automatisk, og du behøver ikke at gøre noget. Hvis du fortsat benytter ribekunstmuseum.dk fra den 25. maj 2018, accepterer du de opdaterende betingelser.

Privatlivspolitik
Ribe Kunstmuseum lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger, du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Indsamling og brug af personoplysninger
Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de funktioner og formål, der er beskrevet nedenfor:

• Ved tilmelding til nyhedsbrev
• Ved tilmelding til undervisning / omvisninger
• Ved tilmelding til arrangementer på museet

Personoplysninger bliver på intet tidspunkt videregivet eller solgt til tredjepart, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden du selv har givet os disse (fx ved tilmelding til nyhedsbrev eller museumsarrangement).

Samtykke
Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke fx. til nyhedsbrevet.

Vær opmærksom på, at du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, stoppes behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er forpligtede til at opbevare dine personoplysninger i henhold til lovgivningen.

Sikkerhed
Vi har implementeret tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau fx ved brug af SSL certifikat.

Links til andre hjemmesider mv.
Ribekunstmuseum.dk kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger.

Cookiepolitik

På ribekunstmuseum.dk bruger vi cookies til at undersøge, hvordan hjemmesiden bliver brugt. Disse oplysninger bruges til løbende at få statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies er ikke aktive filer; de kan altså ikke udvikle virus eller spore indhold på din computer. Det eneste, de gør, er at sende anonyme oplysninger tilbage til os om besøgstidspunkt, varighed osv.

Følgende 3. parter sætter cookies på din computer, når du besøger ribekunstmuseum.dk:

Google Analytics: Gør det muligt for Ribe Kunstmuseum at udføre statistiske analyser som for eksempel, hvor mange antal besøgende hjemmesiden har, anvendt tid på hjemmesiden, enheder, alder og browsertyper.

Vimeo: Gør det muligt for Ribe Kunstmuseum at vise videoer på hjemmesiden, samt se statistik for videovisninger.

Google Maps: Gør det muligt for Ribe Kunstmuseum at vise museets beliggenhed.

Soundcloud: Gør det muligt at afspille lydfiler

Hvis du ikke vil tillade cookies
Hvis du ikke er interesseret i, at cookies bliver lagret på din computer, kan du indstille din browser til ikke at acceptere cookies. Kig i din browsers hjælpefunktion for vejledning til, hvordan du slår cookies fra. Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies på dit IT-udstyr.

Hvis du anvender en PC, kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Hvis det ikke virker, eller hvis du eksempelvis anvender en MAC, skal du vælge indstillinger i den browser, som du anvender fx:
• Internet Explorer
• Mozilla Firefox
• Google Chrome
• Opera
• Safari

Hvis du vil vide mere om cookies, kan du besøge minecookies.org, der informerer dybdegående om cookies. Det er en hjemmeside oprettet af Foreningen af Danske Interaktive Medier.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig, Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også indgive en klage til:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Kontakt

Hvis du ønsker, at vi opdaterer eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte os som angivet nedenfor:

Ribe Kunstmuseum
Adresse: Sct. Nicolaj Gade 10, 6760 Ribe
Telefon: + 45 75 42 03 62.
E-mail: post@ribekunstmuseum.dk
CVR.: 10 73 43 12